keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Kiitos Naumi!

Huh, kun aika mennä hujahtaa! Leiristä on varmasti palauduttu ja kesäauringosta nautittu. Tässä alla kuvia eri henkilöiden kameroista ja kännyköistä.

Ennen kuvapläjäystä Suurkiitokset kaikille leirille osallistuneille: lapset, nuoret, ohjaajat, valmentajat, isät, äidit ja leiripäällikkö Tuomas Puukko! Kiitokset ruuista Mikalle ja kesäapulaisille keittiöön, Kiitos kioskin herkuista Prescott, Kiitos munkeista Pulla Pojat. Kiitos RIB Charter Juha Lehtinen kyydeistä Ykskoivuun! Yhdessä tehtiin hieno leiri!

Palautetta on saatu muutamilta vanhemmilta ja sitä voikin lähettää juniorivastaavalle suoraan sähköpostitse osoitteeseen juniorit@lahdenpurjehdusseura.fi. Otamme kaikki risut ja ruusut ilolla vastaan jotta ensi kesän leiristä voidaan tehdä vielä parempi! Käymme palautteen yhdessä ohjaajien ja leirin muiden vetäjien kanssa läpi elokuun alussa.

Lahden Purjehdusseuran junioritoiminta jatkuu kesällä Myllysaaressa viikkoharjoituksin ja Purjehduskouluin. Ohjaajilla on myös suunnitteilla Naumin jatkot ti 26.7. klo 19:00-20:30 Myllysaaressa. Siitä lisätietoja lähempänä ;)

Mukavaa kesää!







Kuvat: Valmentaja Ida Voutilainen





Kuvat: Ohjaaja Jerry Floor






Kuvat: Soili Hirvonen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palautetta, juttuvinkkejä ja kommentteja on aina mukava saada!