keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Pako autiolta saarelta alkaa nyt!

Leirikilpailun teemana tänä vuonna oli pako autiolta saarelta (Tää naumi on niin autio...niin autio). Leiriläiset suorittivat erilaisia tehtäviä leikkimielisillä rasteilla. Tarkoituksena oli saada käyttötavaroita palkinnoiksi suoritetuista  tehtävistä.  Kun tavarat oli kerätty, lapset rakensivat lautan ja kuljettivat sillä  kynttilän maaliin. Voittajat saivat palkinnoksi VIP-liput perjantaina järjestettävään discoon (onnekkaat saavat siis ohitella jonoa ihan luvan kanssa, VIP-pöydän herkkuineen ja biisi toivomuksia).


Ensimmäisellä pisteellä lasten piti mennä hämähäkin seitin läpi koskematta verkkoihin.



Pisteeltä he saivat palkinnoksi kertakäyttöastioita. Seuraavaksi oli luvassa suklaansyöntiä haarukkaa ja veistä käyttäen (varmaan muutama hiekanmuru löytyi myös seasta......).


Kun suklaat oli mussutettu ryhmät siirtyivät kisailemaan optarin kasaus VS aika. He saivat palkinnoksi pätkän köyttä sitä enemmän mitä nopeampia olivat. 




Kun optarit oli kasattu ryhmä siirtyi kaivamaan toisilleen kuoppia. Ryhmän yhden jäsenen piti mennä kuoppaan ja loput peittivät lapsosen :)




Kun lapset löytyivät taas hiekan alta siirtyi ryhmä Suppailemaan Tirrin rastille. Kiitoksia Tirri!
Mission oli kiertää keltainen pölkky ja tulla takaisin.


Sup-lautailun jälkeen pirpanat heittelivät käpyjä, ei tietenkään toisiaan päin vaan vedellä täytettyihin kuppeihin jotka piti kaataa.


Tämän jälkeen kirjainlappusten järjestelyä sanoiksi.



Lappusten jälkeen Juhon ja Onnin rastilla heiteltiin munia.




Munan liidätyksen jälkeen päästiin läträämään vedellä. Tehtävä: veden siirto ämpäristä toiseen.



Ohjaajat hoputtaa vieressä.....kiva kiva. Seuraava etappi oli: ota ryhmä groupie kuva. Elikkäs kuvassa pitää olla 1 hyppy, 2 naurua, 1 yllättynyt, 1 käsimerkki ja 1 venytysliike. TAI vaihtoehtoisesti 2 kyykkyä, 2 naurua, 1 unissa kävelijä ja 1 reppuselkä. Julkaisemme kuvat myöhemmin.

Kun kaikki pisteet oltiin suoritettu, todellinen tehtävä alkoi, PAKO! Ryhmät rakensivat lauttoja (paljon erilaisia sellaisia). Jotkut yrittivät uittaa pelkkää muovipussia täynnä tavaraa. Ei mennyt ihan putkeen.. :D







Lopuksi voittaja selvisi! Jee! Tiimi kahlasi teoksensa kanssa vähän isommalle lautalle ja heilutti lippua. Näin he ansaitsivat VIP liput kouriinsa. Loppu hyvin kaikki hyvin.
Illalla vanhemmilla oli vapaapääsy Naumilaisten ihmeelliseen maailmaan ja makkara käristyy nuotiolla ja munkit poskessa meillä kaikilla on hyvä olla. Nauminews kiittää ja kumartaa!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palautetta, juttuvinkkejä ja kommentteja on aina mukava saada!