perjantai 10. heinäkuuta 2015

Täydet tähdet

Mitä haluat tehdä kun kasvat isoksi? Toimitus puhui asiasta reippaitten tyttöjen kanssa, jotka  suunnittelivat tulevansa opettajaksi, valokuvaajaksi ja journalistiksi. He halusivat tehdä jutun NaumiNews:iin.  Helmi, Lotta, Saga ja Pihla saivat vapaat kädet. Tästä se lähtee!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                             Nauminews:in apulaiset
Naumin kesäleiri 2015 alkoi maanantaina 6.7 klo 11. Leiri alkoi perinteisesti  lipunnostolla. Leiriläiset jaettiin neljään ryhmään (alkeisryhmä=vihreä, jatkoryhmä=violetit, harrasteryhmä=siniset, kilparyhmä= mustat), joista siirryttiin purjehtimaan oman tasonsa mukaan, lukuun ottamatta vihreitä jotka menivät opettelemaan simulaattorilla miten optimistijollaa käytetään.

Seuraavana päivänä jatkettiin harjoittelua vesillä, muutamalle vihreälle tämä oli ensimmäinen kerta vesillä.

Keskiviikkona oli perinteisesti lipunnosto, aamupala, ryhmäohjelma ja päivällinen. Illemmalla vanhemmat tulivat vierailulle. Vanhempien kanssa käytiin kodassa paistamassa makkaroita ja syömässä munkkeja.

Torstaina käytiin Linnasaaressa retkellä ja retken jälkeen kaadettiin zoomeja. Ohjaajat laskivat lipun sateen takia.

Perjantaina oli kovat harjoitukset, koska oli leiri regatta (kilpailu). Kilpailun jälkeen oli tytöille ja pojille saunavuorot. Saunavuorojen jälkeen oli disco jonne kaikki saivat tulla.


Haastattelut:


Sinisten ohjaaja Axel, 23 v.
Axel on purjehtinut 22 vuotta. Axelin mielestä leirissä paras asia oli nukkumaan meno. Lempiruokia grilliruoka ja jauhelihakastike. Lempivärinä harmaa. Mietteenä leiristä: leiri on perinteikäs ja mukava.


Liilojen ohjaaja Minerva 18 v.
''Minusta parasta leirillä oli lasten purjehdustaitojen kehitys. Ja  gluteenittomat pannukakut. Lempiväri: sininen'.''


Leiriläinen Sampo 8 v.
Sampo on purjehtinut 2 vuotta. Paras asia leirillä oli kioski. Lempiruoka oli pannukakut ja miete leiristä: oli kivaa.


Leiriläinen Elmo 10 v.
Elmo on purjehtinut n.1vko. Lempiruoka: puuro ja pannukakut. Paras päivä purjehtia oli perjantai. Lempivärinä sininen. Miete leiristä: kivaa.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palautetta, juttuvinkkejä ja kommentteja on aina mukava saada!